Informații esențiale pentru absolvenții clasei a VIII-a

ÎN ATENȚIA ELEVILOR DE CLASA A VIII-A

LUNI, 15 IUNIE, VEȚI FI PREZENȚI ÎN CURTEA SCOLII LA ORA 8:05, PENTRU A SE EFECTUA TRIAJUL.

CEI CARE LOCUIESC ÎN TÂRGSOR VOR FI PREZENȚI ÎN STAȚIE, LA ORA 8:00, PENTRU A FI ADUȘI CU MICROBUZUL ȘCOLAR.
INTRAREA ÎN SALA DE EXAMEN SE FACE PÂNĂ LA ORA 8:30 !

Precizari privind desfășurarea examenului pentru Evaluarea Națională 2020 la Școala Gimnazială , com. Aricestii Rahtivani si sat Stoienesti

Incepand de luni dimineață, absolvenții claselor a VIII a de la școlile Stoienesti și Aricestii Rahtivani vor sustine probele scrise -15 iunie și 17 iunie — de la Evaluarea Națională.

Conditia esentiala: trecerea de triajul epidemiologic ce consta in masurarea temperaturii, se va face cu termometru non-contact. Temperatura nu trebuie sa depaseasca 37.3 ⁰ C.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev. Probele sunt monitorizate audio-video.

Candidații trebuie să aibă asupra lor un act de identitate și instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor, creion negru pentru realizarea desenelor/schemelor și instrumente de desen la proba de Matematică.

Este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte, precum telefoane, casti, ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete… etc. De asemenea, elevii vor fi informați că este interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări/materiale: manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., precum și cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informații sau de comunicare (stick-uri de memorie, căști, telefoane, tablete etc.).

Elevii aflați în izolare/confirmați pozitiv cu noul coronavirus vor susține probele conform unei proceduri speciale, în perioada 22 iunie – 4 iulie.


Școala dispune de echipamente şi materiale de protecţie (covoraşe dezinfectante, măşti de protecţie, substanţe dezinfectante pentru mâini etc).
De asemenea, îngrijitorii vor realiza curăţenia şi dezinfectarea pardoselilor, a obiectelor din sala de curs (pupitre, mese, scaune), clanţa uşii, a mânerelor de la geamuri, pervazul ferestrei, prin ştergere cu apă şi detergent, apoi cu substanţe biocide, iar intrările/ ieşirile, precum şi sensul de deplasare pe coridoare către sălile de examen şi alte încăperi au fost semnalizate corespunzător .
In salile de examen au fost stabilite locurile fiecarui elev , astfel încât să existe o distanţă între candidaţi, pe rânduri şi între rânduri, de 2 metri unul faţă de celălalt.

Mult succes !
Director ,
prof. Elena Calinoiu

OBLIGATORIU:
CEI CARE AU ÎMPLINIT 14 ANI VOR AVEA BULETINUL, IAR CEI CARE NU AU BULETIN VOR AVEA CERTIFICATUL DE NAȘTERE.

AVEȚI ÎNCREDERE ÎN VOI ȘI ÎN POTENȚIALUL VOSTRU.

EMOȚIILE SUNT NORMALE, FAC PARTE DIN VIAȚA NOASTRĂ, DAR LE VOM LĂSA LA INTRAREA ÎN ȘCOALĂ, LE ȘTERGEȚI DIN SUFLETUL ȘI MINTEA VOASTRĂ CÂND TRCETI PRAGUL ȘCOLII.

VĂ DORIM SUCCES ȘI VĂ ȚINEM PUMNII !