scoala altfel

ȘCOALA ALTFEL E ONLINE

Gătim la distanță

Comunicăm pe Zoom!

Culorile sunt armele noastre!

Corona nu ne sperie!

Vizităm muzee - virtual, desigur!

Impresii de călătorie

ACTIVITATEA PRIMEI ZILE DIN SĂPTĂMÂNA ȘCOALA ALTFEL A FOST…. FUGITUL DE ACASĂ ÎN CĂLĂTORII ONLINE. CEI CE AU DAT CURS PROVOCĂRII AU POPOSIT PRIN LOCURI INTERESANTE ȘI AU ADUNAT IMPRESIILE LOR, PE CARE NI LE-AU ÎMPĂRTĂȘIT.

LE MULȚUMIM!

Cât timp am stat la Oradea nu m-am plictisit… deloc: este un oraș foarte frumos, cu clădiri luminate și niște fântâni superbe. Cel mai fumos este centru orașul, unde se pot observa multe muzee. Clădirile vechi erau bine întreținute și parcă nimic nu s-a schimbat la ele . Este un oraș minunat!

Teodora


Din cauza epidemiei de Covid-19 am decis să vizitez un oraș de acasă ( adică virtual). Am ajuns în orașul Sibiu. Acesta este un centru cultural și economic important din sudul Transilvaniei și unul dintre cele mai înfloritoare orașe ale zonei. Ajunsă acolo, am vizitat Podul Minciunilor. Este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Sibiu, Podul Minciunilor este pasarela pietonală din centrul istoric al orașului. Despre Podul Minciunilor s-au spus o mulțime de legende, dar cea mai cunoscută este aceea conform căreia podul “ar avea urechi”, dar și “puteri inexplicabile”, iar orice minciună spusă aici se va afla. După aceea am văzut în grabă Pasajul Scărilor, unul dintre obiectivele turistice al Sibiului care încă își păstrează atmosfera medievală.

 Miruna


Din imaginile văzute online, Parisul are o arhitectură deosebită, iar acum înțeleg de ce este recomandat drept “orașul iubirii”. Peisajul nocturn este deosebit, iar mașinile completează priveliștea văzută de sus. Castelul Alb din Cer (Brazilica Sacre Coeur) este foarte frumos, iar culoarea albă care îl acoperă completează denumirea sacră, albul fiind culoarea purității; de asemenea, castelul seamănă cu o moschee. Turnul Eiffel este minunat, văzut și ziua, dar și noaptea, dominând orașul aglomerat. În plus, muzeul Luvru, făcut in anul 1793, pe care l-am vizitat apoi virtual, este impunător, are o arhitectură deosebită.

Diana

Catrene pe baza unor imagini

Îndemn la creativitate

Desene anti-stress