noutăți

5 Iunie este Ziua Mediului, o zi sărbătorită la nivel internațional. Au marcat-o și copiii școlilor noastre printr-o multitudine de proiecte. Felicitări!

1 IUNIE 2021 a reprezentat pentru copiii din școlile de pe raza comunei Ariceștii Rahtivani o experiență extrem de interesantă. Organizată la Primărie de către doamna consilier Nicoleta Preda, întâlnirea a reunit elevi din unitățile școlare Aricești, Stoenești și Nedelea; au participat de asemenea, domnul primar Orbu Gheorghe Orbu, membri ai C.L: d-l Voicu Alexandru, d-na Dumitru Mihaela, d-l Toma Marius, d-l Ciobanu Nicolae, d-l Rohat Gheorghe si d-na Pascu Adriana; din partea Școlii Gimnaziale, comuna Ariceștii Rahtivani, d-na dir. Elena Sonia Călinoiu și d-na profesoară pentru învățământul primar Elena Enache. Dezbaterea cu tema 1 Iunie - ZIUA COPILULUI a fost un prilej pentru elevi de a-și exprima punctele de vedere, de a pune în discuție aspecte care îi preocupă, de a ridica întrebări și a căuta răspunsuri. Domnul primar Gheorghe Orbu a vorbit cu multă apropiere afectivă copiilor, căutând să afle ceea ce îi preocupă, ceea ce își doresc, pentru a acționa în aceste direcții spre folosul lor. Un exercițiu democratic pentru cei sărbătoriți, o dovadă de pasiune pentru organizatori și participanți. Elevii participanți au primit urări și daruri prin implicarea domnului viceprimar Cristian Bratasanu și, mai ales, s-au simțit ascultați! Transportul elevilor a fost asigurat de către d-l Paul Tigau cu microbuzul scolii. Mulțumim tuturor!

De Ziua Internațională a Donatorilor de Sânge, o mână de elevi implicați au dorit să ne îndemne să donăm sânge prin muncă și creativitate. Credem că au reușit! Voi ce ziceți?

Elevii noștri sunt responsabili și știu cât este de important să protejăm natura.
Iată câteva dintre creațiile micilor ecologiști.

Georgiana Dorobanțu - voluntar și părinte

Oamenii inimoși schimbă lumea, fiind un real exemplu pentru cei din jur. Georgiana Dorobanțu - hair-stylist și mamă a doi copii - a ameliorat look-ul câtorva elevi din școala noastră, pro bono. Apreciem acest lucru și îi mulțumim doamnei Dorobanțu pentru efortul depus și pentru acest gest frumos. Copiii s-au simțit bine și au participat, cu drag.

CALENDAR PREGĂTIRE SUPLIMENTARĂ ELEVI

  ARICESTI
  STOE
 

CALENDAR SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ 2016-2017

13 martie 2017       Limba si literatura romana – proba scrisa  (clasa a VIII-a);

16 martie 2017      Matematica – proba scrisa (clasa a VIII-a)

31 martie 2017      Afisarea rezultatelor

CALENDARUL EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A, 2016-2017

  5071-en8-calendar

METODOLOGIE MIȘCARE PERSONAL 2017

  metodologie_miscare_personal_2017_2018
 

METODOLOGIE PENTRU ACORDAREA GRADAȚIEI DE MERIT

  OMENCS 6.161_2016 ref. Metolodogie gradatie merit
   

TABEL NOMINAL CU PERSONALUL UNITĂȚII

t1 t2 PLAN SCOLARIZARE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*