Pe culmile succesului!

În perioada 31 martie -2 aprilie 2017, a avut loc la lași, CAMPIONATUL EUROPEAN VOVINAM VIET VO DAO PENTRU COPII ȘI JUNIORI , un tip de sport nu doar frumos, ci și foarte rar în lume. Echipa României a obținut locul al treilea, cu 7 medalii de aur, 4 de argint și 15 de bronz. Din cei 29 de sportivi ai lotului național, 9 sunt din comuna Ariceștii-Rahtivani, județul Prahova. Lotul a fost antrenat de domnul Răzvan Niculescu. Elevii comunei au fost încurajați din tribună de părinți, iar de la Școala Gimnazială Ariceștii Rahtivani au fost susținuți de director adjunct, profesor Carmen Oprișan și de profesorul de educație fizică, Dan Nicolae. Emoțiile au fost copleșitoare pentru toți în momentul în care s-a intonat imnul României și pe podium se aflau elevii comunei Ariceștii-Rahtivani. Premiile obținute sunt:

Grupa 1 fete – Locul I și medalie de aur :TEODORA ȚIGĂU (Ariceștii Rahtivani) – RALUCA ION (Nedelea)

5

Grupa  1 băieți -Locul I și medalie de aur:  IUSTIN ANDREI (Ariceștii Rahtivani) – SERGIU BADEA (Nedelea) – ANDREI DUȚĂ (Nedelea)

8

Grupa 2 băieți: 44 – 48 kg. – Locul I și medalie de aur: GEORGIAN AVRAM (Nedelea)
Grupa 2 băieți: 56 – 60 kg. – Locul II și medalie de argint: COSMIN DOBRE (Nedelea)
Grupa 1 băieți: Locul III și medalie de bronz: SERGIU BADEA (Nedelea)

Grupa 2 fete: Locul III și medalie de bronz: ALEXANDRA ROHAT (Ariceștii Rahtivani)

4

Premiu  pentru cel mai tânăr sportiv din competiție (9 ani): RAREȘ ȘOLOGON (Ariceștii Rahtivani)

7

Marți, 4.04.2017, sportivii au prezentat colegilor din Școala Ariceștii-Rahtivani câteva exerciții demonstrative, iar la final au fost premiați atât de reprezentanții comunității locale – primar Alexandru Cristea, viceprimar Viorica Mihai cât și de conducerii școlii. Sincere felicitări pentru performanţa acestor elevi care au reuşit să se împartă între şcoală şi antrenamente, cu rezultate apreciabile în ambele domenii.

Vă lăsăm să vă delectați urmârind imaginile de mai jos:

 

17 18 20 21 22 23 24 2526 1 2 3 4    9

Succesul acestor copii minunați a fost reflectat și în presa prahoveană. Iată aici articolul din ziarul Prahova!